Солянка з оселедцем, помідорами і солодким стручковим перцем - Image

Солянка з оселедцем, помідорами і солодким стручковим перцем

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Велика різноманітність солянок: м'ясні, рибні, з морепродуктами, з копченостями та інші. Даний рецепт - один із низки найкращих рецептів збірної рибної солянки. Страва проста в приготуванні, відрізняється поживністю і гострим смаком, дуже ситна. Для приготування солянки можна брати будь-яку свіжу рибу, але не дрібну і не дуже кістляву. Лук пасирують до красивого золотистого кольору, головне, його не пережарити. Огірки кладуть в суп останніми, коли вже готові всі овочі. Потім в самому кінці додають спеції. Така ситна солянка може замінити цілий обід, блюдо можна подати і на святковий стіл і приготувати в будь-який будній день.

Ingredients

Сардини

20 г.

Оселедець

80 г.

Оселедець консервований

20 г.

Цибуля ріпчаста

30 г.

Огірки солоні

20 г.

Перець болгарський

15 г.

Помідори

20 г.

Каперси

5 г.

Маслини

5 г.

Томатна паста

5 г.

Масло вершкове

10 г.

Лимони

0,2 шт.

Петрушка

за смаком

Лавровий лист

за смаком

Перець чорний горошком

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Очистити цибулю і дрібно нарізати. На розігріту сковороду покласти 5 г. вершкового масла, обсмажити цибулю протягом 5 хвилин, після додати томатну пасту, готувати ще 5-8 хвилин.

02

Болгарський перець очистити від насіння, нарізати соломкою, на окремій сковороді в олії обсмажити перець. Солоні огірки очистити від насіння, нарізати соломкою.

03

Налити 2 л. води в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, додати у воду обсмажені цибулю і перець, додати солоні огірки, каперси, приправити лавровим листом, перцем, сіллю. Варити протягом 10-15 хвилин.

04

Філе оселедця нарізати шматочками. Солоний оселедець вимочувати в молоці 30 хвилин, після чого також нарізати маленькими шматочками. Викласти з банки сардини, перекласти на паперову серветку.

05

Помідори нарізати середніми шматочками. Додати в каструлю з супом всю рибу і помідори, варити до готовності свіжого оселедця. При подачі додати в суп часточку лимона, маслини, посипати зверху подрібненою зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Солянка з оселедцем, помідорами і солодким стручковим перцем – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua