
Щука, запечена у фользі
Запікати щуку - це традиція досить давня. Різновидом такої страви ще є щука фарширована. Але така популярність тільки говорить про те, яка це страва смачна і цікава. А що може бути краще, старих добрих рецептів, перевірені роками і навіть поколіннями. Ми тільки хочемо нагадати вам, як легко і швидко приготувати щуку. Не забуваємо і про те, що риба дуже корисна для нашого організму. Адже в ній великий відсоток білка і дуже мало жирів. До того ж біологічна цінність білків перевершує навіть куряче м'ясо, а значить вона добре засвоюється організмом. Щуку часто використовують у лікувальному і дієтичному харчуванні.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pike Steak
1 шт.
Lemon
1 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
3 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Spice Paprika Ground
за смаком
Spice Coriander Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Cykoria S.A Dried Parsley Spice 10g
за смаком
Green Pepper
за смаком
Aromix Dried Marjoram 6g
за смаком
Spice Dried Basil
за смаком
Deco Dried Dill 6g
за смаком
Preparation steps
01
Очистити рибу від луски, витягнути нутрощі. Лимон розрізати кружальцями поперек товщиною 0,5 см. Викласти всередині щуки лимони уздовж всієї довжини хребта.
02
У мисці змішати майонез і спеції. Змастити соусом з миски одну сторону щуки, викласти на фольгу рибу, стороною з соусом донизу. Смазати соусом другу сторону.
03
Зверху риби покласти також часточки лимона. Завернуть рибу у фольгу. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 200°С протягом 20 хвилин. Через 20 хвилин, зняти фольгу, випікати протягом 10-15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores