Сендвічі з тушкованою яловичиною і зеленою цибулею - Image

Сендвічі з тушкованою яловичиною і зеленою цибулею

Number of servings: 4Cooking time: 3 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Сендвіч - їжа швидкого приготування, він популярний за сніданками, на пікніках, у дорозі. Сендвіч багато в чому схожий з бутербродом, відмінність полягає в тому, що в ньому начинка міститься між двох тонких скибочок хліба (булочки). Для приготування сендвічів зазвичай використовуються спеціальні булочки, але можна взяти і формовий хліб. Ваш сендвіч буде смачнішим, якщо перед тим, як покласти на скибочку хліба начинку - м'ясо, сири, овочі, рибу (все, що зазначено в обраному вами рецепті) – її змащують гірчицею або майонезом, тертим хріном і т.д., потім укладають обрану начинку, а зверху - другу скибочку хліба, також попередньо змащену.

Ingredients for the recipe

Beef Stew
279.90 - 329.90

Beef Stew

per 1 kg

Ingredients

Beef Stew

600 г.

Packed Onion from 3kg

0,5 шт.

Garlic

1 шт.

Salt Egypt

0,5 ч. л.

Spice Black Pepper Ground

0,5 ч. л.

Akvulya Still Water 2l

130 мл.

Marinado Tomato Paste 25% 460ml

60 мл.

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

1 ст. л.

Dr. Oetker Corn Starch 30g

0,5 ст. л.

Auchan Green Onions Bundle 75g

за смаком

Selyanska Bun 50g

4 шт.

Preparation steps

01

М'ясо нарізати, покласти в каструлю, додати до м'яса подрібнену ріпчасту цибулю, дрібно нарізаний часник і приправити сіллю і перцем. Окремо змішати воду з томатною пастою, залити цією сумішшю м'ясо в каструлі. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою, варити протягом 105-120 хвилин, до м'якості м'яса. Після чого, витягнути м'ясо з каструлі, остудити. Порвати м'ясо на маленькі шматочки.

02

У мисці змішати крохмаль з невеликою кількістю води, вилити суміш у глибоку сковороду. Додати сюди ж 130 мл. соусу з під м'яса і всипати коричневий цукор. Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити до загустіння соусу 1-2 хвилини. Додати в сковороду м'ясо, перемішати.

03

Булки розрізати уздовж навпіл, на нижню викласти м'ясну начинку, зверху посипати зеленою цибулею і накрити зверху другою половинкою булки. Подавати відразу ж.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min