Фаршировані сардинами помідори - Image

Фаршировані сардинами помідори

Number of servings: 1Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Існує безліч рецептів страв з помідорами, а от фаршированих сардинами вам напевно не зустрічалося. Здавалося б, ну нічого складного, але така закуска запам'ятається усім гостям надовго і запросто підвищить ваш кулінарний авторитет серед них. Перелік інгредієнтів страви характеризується своєю доступністю і універсальністю. Особливо в сезон дозрівання таких прекрасних дарів природи, як помідори, тому було б дурістю не поекспериментувати з ними. Крім того, така закуска прикрасить будь-який святковий стіл своїм яскраво-червоним кольором, що обов'язково притягне до неї увагу і внесе в звичайні страви нові смакові враження.

Ingredients for the recipe

Pink Tomato in Packing
89.10 - 113.40

Pink Tomato in Packing

per 1 kg

Ingredients

Pink Tomato in Packing

2 шт.

Banga Sardines in Oil 240g

180 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

1 шт.

Leek

20 г.

Cykoria Breadcrumbs 200g

1 ст. л.

Fresh Greens Mix 100g

40 г.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Помідори помити, знизу на шкірці зробити невеликий хрестоподібний надріз, занурити на 10 секунд в окріп. Обдати холодною водою, акуратно очистити від шкірки, зрізати зверху "кришку". Видалити м'якоть.

02

З консервів злити олію, сардини розім'яти. Цибулю-шалот почистити, дрібно посікти. Перемішати сардини з яйцем, цибулею і панірувальними сухарями. Приправити лимонним соком, сіллю і перцем.

03

Акуратно начинити помідори. Накрити "кришкою", викласти у форму для запікання, готувати в заздалегідь розігрітій до 180°C градусів духовці на вогні трохи нижче середнього близько 10-12 хвилин.

04

Зелень помити, почистити, викласти на тарілку. Покласти зверху фаршировані помідори, подавати до столу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min