
Салат з горбушею і картоплею
Одним з представників видів лососевих риб є горбуша, або рожевий лосось. У ній міститься велика різноманітність корисних речовин, мінералів і вітамінів, вона корисна для шкіри, слизових оболонок, травного тракту і нервової системи. Горбушу в їжу вживають солону або консервовану. Але корисних речовин і вітамінів в ній збережеться більше, якщо менше піддавати її кулінарній обробці. Тому краще всього використовувати горбушу для приготування різноманітних салатів. Салат з горбушею і картоплею готується швидко і легко, і виходить дуже ситним, після нього ще довго не відчувається почуття голоду.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Silver Bay Frozen Salted Pink Salmon Roe 1kg
150 г.
Packed Potatoes
250 г.
Garlic
2 зубчика
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
3 ст. л.
Runa Vinegar 9% 0.75l
1 ст. л.
Preparation steps
01
Відварити картоплю до готовності. Остудити.
02
Почистити і нарізати кубиками.
03
Горбушу нарізати невеликими шматочками.
04
Зробити заправку для салату, змішавши олію і оцет. Додати видавлений через часниковий прес часник.
05
На блюдо викласти листя салату. На нього викласти картоплю і горбушу. Полити заправкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores