
Салат з гусячої печінки зі спаржею
Дуже смачні салати готують з печінки - курячої, качиної, гусячої, яловичої або свинячої. Адже печінка - це справжній делікатес. Калорійність гусячої печінки - 411 ккал / 100 грам. Краще використовувати свіжу, а не заморожену печінку. Незалежно від виду печінки потрібно знати, як правильно її обробляти перед приготуванням. Спочатку потрібно зрізати з неї всі плівки, потім ретельно вимити й обсушити на серветці. Вариться гусяча печінка 15 хвилин після закіпання на тихому вогні під кришкою. Дане блюдо є дуже ситним і не вимагає гарніру. У ньому багато білків та інших поживних речовин. Адже в цьому салаті є і яйця, і куряча печінка, і спаржа.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Foie Gras Frozen Goose Liver ~600-1200g
200 г.
Pink Tomato in Packing
150 г.
Green Asparagus 250g
200 г.
KhMZ Sour Cream 20%
150 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Preparation steps
01
Спаржу відварити. Після остудити і нарізати. Яйця відварити, остудити і нарізати на четвертинки.
02
Печінку ретельно промити під холодною водою, відварити до готовності. Обсмажити на олії на розігрітій сковороді. Посолити і поперчити.
03
Помідори розрізати на четвертинки.
04
Змішати в салатниці всі інгредієнти, додати заправку - суміш майонезу та сметани. Посолити і поперчити за смаком при необхідності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores