Салат з печінкою, квасолею і маринованими грибами - Image

Салат з печінкою, квасолею і маринованими грибами

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Дуже ситний салат. Готується він просто, а виходить в результаті дуже смачно. Печінку для салату можна використовувати яловичу або курячу. Квасоля готується заздалегідь. Її треба промити у воді, перекласти в каструлю і залишити в такому вигляді на 12 годин. Краще це робити на ніч, щоб зранку можна було почати готувати салат. Але при бажанні квасолю можна використовувати і консервовану. Поливають готовий салат майонезом і дають настоятися близько 2-х годин, щоб всі інгредієнти добре просочилися. Прикрашають рубаною зеленню. Такий салат добре поєднується з гарячими стравами.

Ingredients

Квасоля

200 г.

Печінка (будь-яка)

500 г.

Мариновані гриби

150 г.

Цибуля

150 г.

Морква

200 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Майонез

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Замочити квасолю. Далі відварити до готовності.

02

Печінку відварити до готовності (30 хвилин після закипання).

03

Печінку остудити і порізати соломкою.

04

Гриби порізати невеликими шматочками.

05

Цибулю нарізати кубиками.

06

Натерти моркву на середній тертці.

07

На соняшниковій олії злегка обсмажити цибулю. Додати моркву, обсмажити.

08

Змішати квасолю, печінку, гриби, цибулю з морквою. Посолити, поперчити.

09

Салат заправити майонезом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min