Рулет із горіховою начинкою, корицею і медовим сиропом - Image

Рулет із горіховою начинкою, корицею і медовим сиропом

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Якщо Ви любите солодку випічку, цей рецепт для Вас. Начинка запропонованого рулету: горіхи, змішані з цукром і корицею і залитий зверху медовий сироп - це елементи, запозичені від пахлави. Тому любителі хрустких ромбів пахлави відчують в начинці смак свого улюбленого частування. Візьмуть на замітку цей рецепт і любителі ніжних рулетів. Одним словом, рулет з горіховою начинкою, корицею і медовим сиропом сподобається всім. Порада: перед тим, як полити рулетик медовим сиропом, зробіть проколи зубочисткою на поверхні остиглого рулету і дайте йому трохи настоятися.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

280 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

240 мл.

Almond

50 г.

Roasted Pistachios

50 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

120 г.

Homemade Butter

60 г.

Dobryk Baking Powder

10 г.

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

1,5 ст. л.

Eco Ground Cinnamon

1 ч. л.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Litniy Med Honey 750g

3 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Для начинки подрібнити горіхи. Залишити 1 столову ложку для прикраси, інші горіхи змішати з коричневим цукром і корицею.

02

Для тіста натерти вершкове масло на тертці і заморозити його. У мисці змішати просіяне борошно з розпушувачем і сіллю, додати заморожене масло. Поступово влити холодне молоко, замісити тісто.

03

Розігріти духовку до 200°C. Змастити маслом форму для кексу. Розкатати тісто в прямокутник і змастити його злегка збитим яйцем.

04

Начинку розподілити тонким шаром по всій поверхні і, починаючи з меншої сторони, закрутити в рулет. Далі покласти його в підготовлену форму для кексу. А форму поставити в духовку на 35-40 хвилин.

05

Після того, як рулет трохи охолоне, (близько 5-7 хвилин) витягнути його з форми.

06

Для медового сиропу з'єднати в сотейнику цукор, мед, трохи води і прогріти на середньому вогні до повного розчинення цукру. Потім довести до кипіння, зменшити вогонь і готувати ще 5 хвилин.

07

Коли сироп буде готовий, половиною сиропу залити рулет, а зверху прикрасити подрібненими горіхами.

08

Нарізати рулет на порційні шматочки і подавати з медовим сиропом, що залишився.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min