М'ясний рулет - Image

М'ясний рулет

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

У вас є м'ясо і ви думаєте що можна приготувати такого незвичайного і дуже смачного. Так от ми поспішаємо на допомогу до вас і рекомендуємо вам зробити смачний м'ясний рулет з яловичого і курячого фаршу. Ця відмінна закуска підійде на будь-який святковий стіл. Адже, порізаний рулет шматочками дуже вигідно виглядає на святковому блюді. До речі, такий рулет можна подавати і на вечерю, і на обід. Просто порізавши шматочками рулет і відваривши картоплі або рису для гарніру ви будете мати відмінну ситну вечерю або обід. М'ясний рулет хороший як в якості закуски, так і в гарячому вигляді. І до речі, рулет можна вживати і на другий, і на третій день - смак його від цього не зіпсується. А готується рулет досить таки просто і легко.

Ingredients for the recipe

TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g
99.90

TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g

400 g

Ingredients

TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g

400 г.

Chicken Minced

400 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Delser Salted Crackers 500g

14 шт.

Onion

1 шт.

Auchan Provence Tomato Sauce 300g

150 мл.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Змішати яєчні білки з розкришеним крекером, дрібно нарізаною цибулею, томатним соусом, сіллю і перцем.

02

Додати фарш, добре перемішати.

03

Помістити отриману суміш у форму для запікання і поставити в духовку на 1 годину на температуру 180°С.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min