
Житні рулетики з сьомгою
Традиційно закусочні рулетики з слабосоленої сьомги готують з використанням лаваша. У цьому рецепті начинку зі скибочок сьомги пропонується загорнути в приготовлені з житнього борошна коржі, змащені сиром фета. Треба відзначити, що житнє борошно - джерело вітамінів і мінералів, і саме це борошно було основою харчового раціону наших предків. У цьому рецепті замість житнього борошна можна використовувати пшеничне. Або ще один варіант - використовувати ці два види борошна в рівних пропорціях. І ще кілька порад. Не розкачуйте тісто дуже тонко. При смаженні житніх коржів на сковорідці важливо їх не пересушити. Готові рулетики можна закріпити зубочистками і прикрасити зеленню.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hutorok Rye Flour 900g
260 г.
Akvulya Still Water 2l
100 мл.
Piece Salmon
400 г.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Carmencita Provence Herbs 20g
за смаком
Preparation steps
01
Змішати в мисці борошно, сіль, перець і прованські трави. Поступово додавати в борошняну суміш воду, при цьому постійно перемішуючи. Замісити тісто, скрутити в кулю, накрити зверху серветкою, залишити на 20 хвилин.
02
Рибу нарізати тонкими скибочками.
03
Відрізати від тіста невеликий шматок, розкачати його в коло, обсмажити на сухій сковороді з обох сторін.
04
Готові коржі з тіста змастити сиром, викласти зверху шматочки риби, скрутити в рулет, нарізати. Готові рулети скріпити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores