
Житні млинці із запеченими овочами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hutorok Rye Flour 900g
65 г.
Ecorod Organic Rye Flour 800g
65 г.
Flax Seeds 200g
3 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
300 мл.
Grilled Eggplant
1 шт.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Packaged Green Peppers
1 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Garlic
2 зубчики
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
100 г.
Parsley 70g
30 г.
Mozzarella Cheese Lel 45%
100 г.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Подрібнити насіння льону в блендері. Додати до них теплу воду, залишити суміш на 20 хвилин.
02
У миску просіяти борошно, влити воду з льоном, додати олію, сіль, перець, збити масу до однорідності.
03
На розігрітій сковороді обсмажити млинці з приготованого тіста.
04
Овочі промити під холодною водою, очистити, нарізати маленькими шматочками, цибулю нарізати півкільцями, часник дрібно подрібнити.
05
У форму викласти овочі, скропити олією, додати сіль і перець за смаком. Поставити в розігріту до 180°C духовку на 15-20 хвилин, періодично перемішуючи.
06
Викласти начинку з овочів на кожен млинець, зверху викласти натертий сир, згорнути в конверт. Викласти всі млинці на деко, випікати 5-7 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)