
Швидкий м'ясний пиріг
Хто не любить м'ясний пиріг? Ним можна нагодувати будь-кого - від мала до велика. Швидкий м'ясний пиріг легко може стати вашим найкращим другом на кухні. Адже ним ви можете, як вгамувати голод , так і замінити повністю обід. Ніжний за своєю консистенцією пиріг буде танути в роті. Ще більшої м'якості і ніжності пирогу подарує сир. А от гриби зроблять страву ще більш ситною. При бажанні ви можете додати в неї трохи зелені, що зробить пиріг більш барвистим і цікавим. Приготувати його легко, з цим впорається навіть починаюча господиня. Не бійтеся пробувати щось новеньке. Адже кулінарія - це теж мистецтво, а не просто повсякденний, банальний обов'язок.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
250 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
3 ст. л.
KhMZ Sour Cream 20%
3 ст. л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Baking Soda 500g
0,5 ч. л.
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
250 г.
Onion
1 шт.
Сup mushrooms Ukrainski Pecherytsi Royal 400g
200 г.
Diamir Tuna in Vegetable Oil 80g
50 г.
Preparation steps
01
Для приготування тіста збити яйця в міксері. Натерти в отриману масу сир на крупній терці.
02
Додати просіяне борошно, сметану і майонез.
03
Погасити соду.
04
Обсмажити цибулю на сковороді.
05
Додати до цибулі гриби. Обсмажити.
06
До грибів і цибулі додати перемелене м'ясо і смажити протягом 7 хвилин на середньому вогні. Посолити.
07
Деко змастити олією. Вилити у форму 2/3 тіста.
08
Зверху викласти приготовлені на сковороді гриби, цибулю і м'ясо.
09
Зверху залити nістом, що залишилося.
10
Випікати пиріг при 200°C протягом 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores