Свинина "Святкова" - Image

Свинина "Святкова"

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 5 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Пропонуємо вашій увазі чудову страву "Свинина святкова". Приготувавши її, ви можете доповнити свій святковий стіл ще однією стравою або, якщо ви не чекаєте ніякої званої вечері або обіду, просто запекти свинину для своєї сім'ї. При цьому до святкового м'яса підійде маса гарнірів, а також через деякий час вона стане для вас відмінною холодною закускою. Але ми все таки рекомендуємо їсти страву гарячою. Соус додасть м'ясу надзвичайно пікантного смаку. А пряна гвоздика тільки підкреслить його. Ви тільки уявіть свинину з духовки - гарячу, просочену цим божественним соусом з вишневого джему, меду і лимона, вона буде танути в роті!

Ingredients

Філе свинини

1 кг.

Вишневий джем

2 ст. л.

Мед

2 ст. л.

Лимонний сік

2 ст. л.

Бутончики гвоздики

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Змішати вишневий джем, мед і лимонний сік.

02

У свинині зробити розрізи, по діагоналі, глибиною близько 3-4 мм.

03

Викласти м'ясо у форму для запікання, посолити. Змастити соусом.

04

У ромбики вставити по бутончику гвоздики.

05

Поставити в духовку. Запікати при температурі 180°С протягом 45-55 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Свинина "Святкова" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua