Відбивні з яблуками під медом - Image

Відбивні з яблуками під медом

Number of servings: 3Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Любителів м'яса, справжніх гурманів дуже порадує така страва. Пікантні відбивні з яблуками в медовому соусі полонять серце будь-кого завдяки своєму ніжному смаку. Навіть свинина стане м'якою, ніби вата, і ніжною, немов хмари. Відбивні стануть відмінною святковою стравою, а також повністю наситять вас в обід. Найприємніше те, що приготувати таке ось незвичайну страву зовсім не складно і швидко. Варто всього лише додати до звичайних відбивних, які ви готуєте майже щотижня, яблуко і полити медовим соусом - і на столі красується зовсім нова страва. Саме кислота яблук і солодкість меду додає відбивним незвичайного, пікантного смаку.

Ingredients

Свинина (карбонат без кістки)

500 г.

Яблука

1-2 шт.

Рослинна олія

50 мл.

Мед

2 ст. л.

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо промити, обсушити серветкою, розрізати на 4 шматки поперек волокон. Відбити кухонним молотком, накривши м'ясо харчовою плівкою.

02

Розігріти на сковороді рослинну олію. Обсмажити на олії відбивні з двох боків до золотистої скоринки. Перекласти м'ясо в тарілку.

03

Яблука помити, просушити, нарізати кружечками, очистити серцевину. Обсмажити яблука з двох сторін в тій же сковороді з олією, де смажили м'ясо.

04

Кожен кружечок м'яса посолити, поперчити, покласти на шматочок яблука.

05

Перекласти відбивні з яблуками назад в сковорідку. На кожну відбивну налити по 1 ч. л. меду. Влити в сковороду 1 склянку окропу, накрити кришкою. Тушкувати хвилин 15.

06

Готові відбивні з яблуками перекласти в тарілки і полити соусом, в якому вони тушкувались.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Відбивні з яблуками під медом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua