Помідори, фаршировані телятиною - Image

Помідори, фаршировані телятиною

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Страви з начинкою урізноманітнюють буденний стіл і прикрашають святковий. Набір продуктів обмежений лише фантазією і сміливістю у виборі поєднань. Помідори, фаршировані телятиною, надзвичайно смачні. Ця страва підійде і для хворих ожирінням і цукровим діабетом. Телятину можна попередньо відварити. Помідори потрібно брати великі і стиглі. Перед подачею до столу помідори поливають соусом і посипають рубаною зеленню. Фаршировані помідори злегка нагадують більш звичні для нас фарширований перець і голубці, але зовсім не поступаються їм за своїми смаковими якостями і зовнішнім виглядом.

Ingredients

Помідори

150 г.

Телятина

100 г.

Яйце куряче

5 шт.

Цибуля зелена

10 г.

Олія рослинна

15 г.

Кріп

5 г.

Перець зелений

10 г.

Сметана

20 г.

Оцет

5 г.

Preparation steps

01

Змішати в мисці 2 сирих жовтки, олію і оцет, перемішати, додати сметану. Відварити 4 яйця, білки подрібнити. Перець з цибулею дрібно нарізати.

02

Обсмажити телятину на сковороді в олії, остудити, нарізати на дрібні шматочки. Змішати м'ясо з білками, додати перець, цибулю і половину соусу із жовтків. Перемішати.

03

З помідорів зрізати верхівку, витягнути м'якоть, подрібнити, додати до м'ясної суміші, якою після, заповнити помідори всередині. Залити помідори соусом, що залишився. Випікати в духовці 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Помідори, фаршировані телятиною – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua