Пивне печиво - Image

Пивне печиво

Number of servings: 10Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

У вас залишився в холодильнику стакан пива? Ми знайдемо йому застосування. Пропоную спекти просте і дуже смачне печиво на пиві, яке виходить легким і хрустким. Печиво за запропонованим рецептом відмінно підійде до кави та чаю. Також замість кунжуту і коріандру, можна використовувати цукор з апельсиновою цедрою. Якщо ви хочете зробити гарну закуску під пиво, можна використовувати солону присипку, наприклад, кмин з сіллю. Присипку можна нафантазувати на свій смак.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

400 г.

Homemade Butter

200 г.

Spice Allspice Ground

1 щіпка

Volfas Engelman Light Beer 5.2% 0.568l

250 мл.

Salt Egypt

за смаком

Mria Grounded Red Pepper 20g

за смаком

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

1 шт.

Sesame

100 г.

Spice Coriander Ground

1/2 ч. л.

Preparation steps

01

Маргарин розм'якшити і додати пиво, борошно, спеції, сіль. Замісити тісто.

02

Розкачати тісто, товщиною приблизно 0,5-1 см. Наколоти тісто виделкою, змастити яйцем і посипати сумішшю кунжуту і коріандру.

03

Нарізати палички. Викласти на деко, поставити в розігріту до 200°С духовку і випікати до золотистого кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min