Пампушки з яйцем - Image

Пампушки з яйцем

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Назва «пампушка» походить від слов'янського слова «пихать» і означає «обдавати жаром». Пампушки - це булочки, які готуються з дріжджового тіста. Ця страва досить проста, але надзвичайно смачна. Наші предки готували це блюдо тисячі років тому, але й сьогодні воно популярне в багатьох країнах світу. Начинка пампушок може бути найрізноманітнішою. Господині готують пампушки з солодкою начинкою, зі шкварками, кропом, кмином, їх навіть подають до пива, посипавши попередньо сіллю. Пампушки не надто корисні для фігури, але якщо знати міру, то шкоди вони не принесуть. Пампушки дуже подобаються дітям. Готові пампушки з ароматним чаєм складуть відмінний сніданок.

Ingredients

Тісто листкове

200 г.

Яйце куряче

4 шт.

Морква

2 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Олія рослинна

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Очистити моркву, натерти. Розігріти сковороду з рослинною олією, обсмажити моркву. Цибулю подрібнити, обсмажити в олії на окремій сковороді. Додати цибулю до моркви, посолити і поперчити за смаком.

02

Розкачати тісто, вирізати 8 кіл. На половину кружечків викласти цибульно-морквяну суміш зі сковороди, зверху по одному звареному яйцю на кожне коло, зверху накрити другою половиною кружечків, змастити збитим яйцем краї, защипнути.

03

Випікати 20-25 хвилин у попередньо розігрітій духовці до температури 180°C.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Пампушки з яйцем – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua