
Печінка, запечена з яблуками і грибами
Печінка - цінний і корисний продукт харчування, який просто необхідно включати в свій раціон. Страви з печінки сподобаються навіть найдосвідченішим гурманам. Треба відзначити, що печінка засвоюється людським організмом краще, ніж м'ясо. У нашому рецепті пропонується використовувати свинячу печінку. Свіжу печінку перед процесом приготування треба ретельно промити в холодній воді, очистити від прожилок і плівок, а потім вже вимочувати. Вимочування в молоці сприяє зникненню специфічного запаху і можливої гіркоти субпродукту. Крім цього, вимочена попередньо в молоці печінка виходить особливо смачною і ніжною.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pork Liver
600 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 мл.
Onion
1 шт.
Johnprince Apple 70+
1 шт.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Grana Padano 32% cheese
100 г.
7 Flour 1kg
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Homemade Butter
50 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
75 г.
Preparation steps
01
Свинячу печінку очистити від плівок, нарізати скибочками, залити молоком і залишити на ніч.
02
Обсушені шматочки печінки вмочити в суміш борошна, солі і перцю. Смажити на олії по 1 хвилині з кожної сторони.
03
Нарізати цибулину півкільцями, обсмажити на суміші соняшникової олії та вершкового масла до золотистого кольору.
04
Яблуко і гриби нарізати тонкими скибочками. Сир натерти на тертці.
05
На обсмажену печінку викласти цибулю разом з олією, в якій він смажився, шар яблук, полити майонезом. Зверху викласти шар грибів і сиру. Запікати в духовці 10 хвилин при температурі 150°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores