Печиво "Равлики" - Image

Печиво "Равлики"

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Навіть саме просте печиво може бути дуже незвичайним, якщо до справи підійти з бажанням і мати трохи фантазії. Печиво "Равлик" буде доречним в домі, де є діти. Адже саме вони більше всіх люблять, коли солодощі не лише смачні, а й привабливі з виду. Це печиво робиться дуже легко і швидко. Воно під силу навіть молодим господаркам, які тільки вчаться готувати. та проте його цікаві кольори порадують всіх: і дорослих, і дітей. Його можна пекти хоч кожен день до сімейного чаювання, брати із собою на роботу в якості закуски і частувань. Крім того, ви можете окремо приготувати солодку помадку і полити нею печиво, щоб надати йому новий смак.

Ingredients

Вершкове масло

125 г.

Цукор

100 г.

Борошно

300 г.

Яйце

1 шт.

Какао порошок

2 ст. л.

Preparation steps

01

Збити блендером цукор, нарізане кубиками вершкове масло, яйце. Додати борошно, продовжуючи мішати тісто, поки воно не стане еластичним.

02

Отримане тісто розділити на 2 рівні частини. В одну з частин додати какао порошок. Ретельно перемішати.

03

Обидва шматочки тіста розкачати в тонкий пласт і накласти один на інший. Скатати рулет і нарізати кружечками по сантиметру.

04

Викласти на деко і випікати протягом 30 хвилин при 180°C.

05

Готове печиво "Равлики" остудити і подавати до чаю або кави.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Печиво "Равлики" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua