
Паста з цукіні і королівськими креветками
Даний рецепт - гідний представник середземноморської кухні, його головними інгредієнтами є паста і морепродукти. Королівські креветки - це найбільші прісноводні креветки з тих, що вирощують на фермах. Вони цінуються саме за великий розмір і незвичайний смак, так як вони набагато солодші на смак, ніж інші тропічні види. Калорійність королівських креветок становить 87 ккал на 100 грам продукту. Вони містять багато вітамінів і корисних мікроелементів. Щоб креветки були ніжніші, їх рекомендують відварювати, а потім обсмажувати. Пасту з цукіні і королівськими креветками перед подачею посипають тертим пармезаном, свіжим або сухим базиліком і прикрашають гілочкою розмарину.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Casa Rinaldi Calabresi Pasta 500g
300 г.
Zucchini
150 г.
Skandinavika Royal Cleaned with Caudate Shrimp 1000g
150 г.
Homemade Butter
100 г.
Salt Egypt
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Preparation steps
01
Цукіні нарізати брусочками. Розігріти сковороду, налити оливкову олію, обсмажити цукіні на сковороді до напівготовності.
02
Окремо розігріти сковороду з оливковою олією, обсмажити креветки.
03
Відварити пасту в підсоленій воді до стану аль денте. Додати в сковороду до цукіні, перемішати, тушкувати кілька хвилин.
04
Розтопити в сковороді вершкове масло і 1 ст. л. оливкової олії.
05
При подачі викласти на тарілку пасту з цукіні, залити топленим маслом, викласти зверху креветки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores