Паштет зі свинини з беконом і шинкою по-селянськи - Image

Паштет зі свинини з беконом і шинкою по-селянськи

Number of servings: 4Cooking time: 2 h 40 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Ви сказали близьким, що приготуєте сьогодні паштет? Побачивши приготований Вами паштет зі свинини з беконом і шинкою по-селянськи, вони будуть здивовані, але здивовані приємно, так як паштет за цим рецептом абсолютно не схожий на традиційний. Більше він схожий на терін - страву французької кухні, яка готується в прямокутній вогнетривкій формі із кришкою з однойменною назвою. Можна також використовувати прямокутну форму для буханки хліба. Велика кількість інгредієнтів в цьому рецепті абсолютно виправдана. Повірте: воно того варте! Подавати приготований паштет можна порізаним тонкими скибочками із солоними або маринованими огірочками, гірчицею і свіжим хлібом.

Ingredients for the recipe

Frapin Cognac 40% 0.7l
3695.00

Frapin Cognac 40% 0.7l

700 ml

Ingredients

Frapin Cognac 40% 0.7l

150 мл.

Homemade Butter

3 ст. л.

Packed Onion from 3kg

200 г.

Chilled Pork Minced Meat

1,2 кг.

Chilled Bacon

250 г.

Garlic

3 зубчики

Salt Egypt

2,5 ч. л.

Metro Chef Dried Chopped Thyme 440g

2,5 ч. л.

President Whipped Cream with Vanilla Flavor 28% 250g

70 мл.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Argal York Sandwich Ham

170 г.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 180°C. Налити коньяк в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, варити до зменшення обсягу до 100 мл протягом 1,5 хвилини. Після остудити.

02

Розігріти сковороду, покласти вершкове масло, розтопити, додати на сковороду подрібнену цибулю. Обсмажувати протягом 8 хвилин, до м'якості.

03

У мисці змішати фарш з половиною бекону, який необхідно дрібно нарізати. Ретельно вимісити суміш.

04

У миску до фаршу додати обсмажену цибулю, подрібнений часник, посолити, додати чебрець, запашний і чорний мелений перець.

05

Додати в суміш яйця, влити вершки і коньяк. Ретельно замісити вручну суміш.

06

Дно і стінки форми застелити шматочками бекону, який залишився, зверху викласти половину фаршу, трохи придавити руками. Викласти зверху на фарш нарізану шинку, знову викласти фарш, розподілити і розрівняти, зверху накрити беконом. Накрити форму фольгою.

07

Форму поставити в глибоке деко з бортиками, налити в нього воду, так щоб рівень доходив до половини глибини форми. Поставити в духовку на 135 хвилин.

08

Після, витягнути з духовки форму, поставити на неї щось важке, залишити так на ніч. Потім, поставити форму в гарячу воду на 3 хвилини. Після перекласти на тарілку, видалити зайвий жир.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min