Млинцевий торт із бананами та шоколадом - Image

Млинцевий торт із бананами та шоколадом

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ви стоїте перед вибором: який торт сьогодні спекти? Ми вам пропонуємо приголомшливий рецепт млинцевого торта із бананами та шоколадом. Цей торт має деякі переваги. По-перше, - це неймовірно ніжний десерт, який здатен дати фору багатьом тортам. Другою перевагою такого торту є простота і доступність приготування. Третьою перевагою нашого тортика є те, що для його приготування зовсім не потрібна духовка, адже млинці ми будемо пекти на сковорідці. Тому цей варіант хороший для тих, у кого не виходять торти в духовці. Приготуйте цей прекрасний торт з легкими банановими нотками. І він буде ідеальним не тільки на масницю, але і для повсякденного вживання.

Ingredients for the recipe

Zarog Kefir 2.5% 870g
58.00 - 59.80

Zarog Kefir 2.5% 870g

870 g

Ingredients

Zarog Kefir 2.5% 870g

500 мл.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ст. л.

Salt Egypt

0,5 ч. л.

Baking Soda 500g

1 ч. л.

7 Flour 1kg

300 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

200 г.

Salad Sunflower Oil 500ml

1 ст. л.

Cottage Cheese 9%

350 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

150 мл.

Aro Powdered Sugar 250g

50 г.

Homemade Condensed Milk

50 г.

Pripravka Vanilla 2g

за смаком

Banana

1 шт.

Milka Milk Chicolate 90g

100 г.

Preparation steps

01

Для початку необхідно випекти млинці. Вилити кефір у каструлю і поставити на плиту. Кефір потрібно трохи підігріти, щоб він став теплим.

02

Розбити 2 невеликих яйця і додати їх в кефір. Туди ж ідуть цукор, сіль, сода, борошно.

03

Молоко необхідно довести до кипіння, а потім поступово влити в тісто, постійно помішуючи.

04

Потім додати в тісто рослинну олію і ванілін. Добре збити. Випекти млинці.

05

Для приготування крему кисломолчний сир за допомогою блендера перетворити на творожну масу.

06

Збити вершки і додати в сирну масу, збивати разом 2-3 хвилини.

07

Додати цукрову пудру, згущене молоко і ванілін. Добре збити блендером.

08

Нарізати тонко банани, молочний шоколад натерти на дрібній терці.

09

Змастити млинець тонким шаром крему, на нього викласти часточки банана.

10

Наступний млинець змастити кремом і посипати тертим шоколадом. Повторити шари.

11

Поставити торт у холодильник на 3 години.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min