
Каструля із сімома капустами
Думаємо, всі чули про корисні властивості капусти. При чому кожен вид її має свої переваги. Ми вирішили зібрати різні види капусти в одній страві. Спробуйте і ви. Адже, наприклад, у білокачанній капусті вітаміну С більше, ніж у мандаринах. У пекінській капусті дуже багато аскорбінової кислоти. Фосфор і кальцій - ось далеко неповний список корисних елементів, які містить брокколі. До речі, про цей вид капусти. Даремно всі думають, що броколі - це тільки їжа для дітей, для дорослих вона також має багато корисних речовин. У кольрабі дуже багато глюкози, і вона вважається дієтичним продуктом. Все разом - це відмінна некалорійна става, яка порадує вас своєю користю і приємним смаком.
Ingredients for the recipe
Ingredients
White Cabbage
300 г.
Savoy Cabbage
300 г.
Napa Cabbage
300 г.
Rud Quick Frozen Cauliflower 400g
300 г.
Broccoli
300 г.
Kohlrabi Cabbage
300 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
300 г.
Homemade Butter
50 г.
Lemon
20 г.
Rosemary, pc
20 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Відрізати від кожної капусти, що є качанною, приблизно по 300 грам, а броколі та цвітну капусту розібрати на великі суцвіття. Розрізати очищені від зеленої шкірки кольрабі.
02
В каструлі розтопити вершкове масло і викласти спочатку такі види капусти, як качанна біла та червона, потім кольрабі. П’ять - сім хвилин тушкувати під кришкою. Далі викласти в каструлю кольорову капусту, совайську та броколі та тримати на вогні ще п’ять хвилин. Додати шматочок пекінської капусти, гілочку розмарину, посолити, поперчити.
03
Полити вміст лимонним соком, зняти з вогню та відправити до духовки, розігріту до 200°С на десять хвилин. Після цього дістати каструлю, вийняти гілочку розмарину та посипати тертим сиром і повернути до духовки – до того часу, поки сир не розплавиться.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores