
Омлет із тофу з оливками
Омлет із тофу з оливками - це дуже просте і смачне блюдо. За смаком, запахом і способом приготування воно нагадує яєчню з помідорами, але до його складу не входять яйця. З овочами, що входять в рецепт омлету, можна сміливо експериментувати. Червоні помідори можна замінити зеленими. Деякі кулінари додают в омлет болгарський перець, який добре гармонує з іншими інгредієнтами. Тушковані помідори надають страві приємну кислинку, а кабачки особливий шарм і ніжність. Разом же помідори з кабачками створюють прекрасне смакове поєднання. Готову страву посипають кунжутним насінням і петрушкою або насінням білої гірчиці з орегано та базиліком.
Ingredients
Оливкова олія
6 ст. л.
Картопля
3 шт.
Оливки
100 г.
Кабачки
1 шт.
Солодкий перець
3 шт.
Помідор
2 шт.
Кріп
1 пучок
Тофу
100 г.
Сир твердий
100 г.
Кумин
1 щіпка
Імбир
1 ч. л.
Чорний мелений перець
1 ч. л.
Preparation steps
01
Ретельно промити й нарізати окремо кубиками овочі: картоплю, кабачок, перець і помідори.
02
Нагріти олію в сковороді і всипати дрібку кумина, дрібно нарізаний імбир. Тушкувати суміш 5 хвилин на повільному вогні.
03
Додати в сковороду картоплю і обсмажувати 10 хвилин до напівготовності.
04
Додати до картоплі кабачок і перець, тушкувати 15 хвилин і додати помідори. Накрити кришкою.
05
Подрібнити в блендері тофу до однорідної консистенції. Додати 2 ст. л. води і чорний перець.
06
Залити овочі сумішшю тофу із спеціями, перемішати, закрити кришкою і тушкувати 10 хвилин.
07
Промити оливки і додати їх у сковороду.
08
Натерти на тертці сир, дрібно нарізати кріп, посипати омлет, накрити кришкою і залишити тушкуватися на повільному вогні до розплавлення сиру.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores