
Омлет з шинкою і зеленим салатом
Рецепт цього омлету святковим не назвеш, але його можна використовувати і для приготування сніданку, щоб здивувати своїх діток і коханого. Він дуже доречний, коли ви вранці поспішайте на роботу, або намагаєтесь швидше відправити дітей до школи, а вам треба їх ситно погодувати. Омлет з шинкою і зеленим салатом - саме для такого випадку. Він досить ситний і швидко готується. При бажанні можна додати до нього болгарський перець або помідори - це вже ваша фантазія і смак. Загалом, рецепт такого омлету буде завжди актуальним у вашому раціоні.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cucumber
1шт
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2шт
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
50мл
Argal York Sandwich Ham
40г
Fresh Greens Mix 100g
1 ст. л.
Lollo Bionda Green Salad
1 пучок
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
1 ч. л.
Preparation steps
01
Листя салату і огірок помити, огірок порізати кружальцями, викласти салат і огірок на велику тарілку. Збризнути олією, оцтом або лимонним соком.
02
Шматочок цільнозернового хліба злегка підсушити на грилі або на антипригарній сковороді.
03
Збити яйця зі знежиреним молоком за допомогою вінчика до легкої піни. Додати нарізану дрібними кубиками варену шинку і 1 ст.л. дрібно порізаної зелені. Приправити сіллю і перцем.
04
Приготувати омлет на антипригарній сковорідці. На зелений салат покласти підсушений хліб. Розподілити по ньому омлет. Подавати до столу, посипавши зеленню, що залишилася.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores