
Морські гребінці з овочами
Гребінці з овочами - смачне і корисне блюдо, готується дуже швидко. Морські гребінці є дієтичним продуктом, вони практично не містять жирів, до їх складу входить багато білків, мінеральних речовин, практично всі вітаміни групи В. Вживають їх в будь-якому вигляді: варять, смажать або маринують. Готувати гребінці дуже просто, головне при приготуванні не перетримати їх на вогні, інакше вони можуть вийти «гумовими». Страва з цього далекосхідного делікатесу з тонким ніжним смаком ідеально підійде для будь-якого святкового столу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Fresh Frozen Scallops 10/15
300 г.
Chicken Egg C0 1pc
0,5 шт.
Sto Pudiv Corn Flour 500g
за смаком
Auchan Green Onions Bundle 75g
6 стебел
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
1,5 ст. л.
Ginger
за смаком
Spinach Bunch100g
15 ст. л.
Auchan Sesame Oil 240ml
за смаком
Chong Soy Sauce 1l
за смаком
Pink Tomato in Packing
4 ст. л.
Вино Chateau Perthus Red Dry Wine 13% 0.75l
1,5 ст. л.
Preparation steps
01
Розігріти в сковороді рослинну олію.
02
Висипати кукурудзяне борошно в миску, вбити до неї яєчний білок, перемішати. Обваляти гребінці в цій суміші. Обсмажити на сковороді протягом 1 хвилини.
03
Перекласти гребінці на тарілку, влити до олії на сковороді вино, соєвий соус, кунжутну олію, додати зелену цибулю, шпинат, нарізані скибочками помідори без насіння, а також порубаний імбир. Постійно помішуючи суміш, тушкувати протягом 3 хвилин. Потім змішати з гребінцями.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores