
Медовий пиріг зі сметанним кремом (рецепт для мікрохвильовки)
1
Медовий пиріг або торт - входить в десятку найпопулярніших рецептів для любителів солодкого. Головним інгредієнтом є мед. Присутність меду надає пирогу унікальний смак, особливий аромат і гарний колір. А також не варто забувати про поживні та лікувальні властивості меду. Зазвичай використовується рідкий мед. Якщо в наявності дуже густий мед, то його слід попередньо розтопити на водяній бані. Відносно крему для пирога: існує величезна кількість його різновидів. Найпопулярнішим є сметанний. Він зробить ваш пиріг м'яким і повітряним, швидко просочивши його.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Litniy Med Honey 750g
60 г.
Baking Soda 500g
5 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
45 г.
7 Flour 1kg
30 г.
Dobryk Gelatin 15g
20 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
10 г.
Blueberry Jam 350g
50 г.
KhMZ Sour Cream 20%
500 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
30 г.
Packaged Semolina
40 г.
Runa Vinegar 9% 0.75l
5 г.
Homemade Butter
80 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно яйця розтерти з 0,5 склянки цукру і вершковим маслом. Додати мед та соду погашену оцтом - все добре розмішати. Влити молоко. Всипати борошно та ще раз добре перемішати, можна міксером.
02
Форму змастити олією, трохи посипати манною крупою (щоб потім без зусиль дістати пиріг з форми) та вилити тісто. Залишити його відпочити на 15-20 хвилин. Випікати в мікрохвильовій пeчіі 10 хвилин на потужності 800 Вт.
03
Желатин розчинити в 0,5 склянки холодної води та поставити у мікрохвильову піч на кілька секунд до повного розчинення. Збити сметану з 0,5 склянки цукру та ванільним цукром, і додати охолоджений желатин.
04
Полити пиріг сумішшю, що вийшла, посипати чорницями та поставити на кілька годин в холодильник. Дістати пиріг. Та перевернути його.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores