
Маршмеллоу
Сьогодні ми вас навчимо готувати маршмеллоу. Маршмеллоу - це вид солодощів, які дуже сподобаються вашим малюкам. Вони будуть в захваті від цих різнобарвних, солоденьких кульок. Маршмеллоу не дуже довго готуються. Усього лише двадцять хвилин вашого часу, а скільки захоплення буде у ваших діточок. Маршмеллоу люблять і дорослі. У домашніх умовах можна приготувати маршмеллоу будь-якого кольору і будь-якої форми. Можна купити дуже вигадливі формочки для маршмеллоу і цим ви порадуєте своїх діточок. Адже вони дуже люблять щось незвичайне і нове. Дрібні шматочки маршмеллоу також можна використовувати в якості прикраси десертів, морозива або тортів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
60 мл.
Treegls Corn Snacks with Cheese 75g
60 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
170 г.
Yasensvit Liquid Egg White Mixture 500g
2 шт.
Dobryk Gelatin 15g
1 ст. л.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
1/4 ч. л.
Preparation steps
01
Збити білки до легких піків.
02
Желатин замочити в 2 ст. л. води.
03
У воду додати кукурудзяний сироп і цукор. Кип'ятити декілька хвилин.
04
Сироп зняти з вогню, додати желатин і добре перемішати.
05
Додати трохи охолодженний сироп і ванільний екстракт до білків і збити до твердих піків.
06
Розлити у форми. Остудити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores