Мариновані яйця - Image

Мариновані яйця

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Яйця - це найдавніший і найпопулярніший продукт на землі. На його основі готують мало чи не 90 відсотків усіх страв на землі. Яйце дуже корисний продукт. У яйці міститься велика кількість вітамінів, білка, мінералів і мікроелементів, які вкрай необхідні для нормальної життєдіяльності організму. Яйця багаті вітамінами А, Е, D, В12, В3, а також магнієм, калієм, фосфором, залізом і кальцієм. До речі, такі мариновані яйця є відмінною закускою. Вважається, що батьківщиною такого делікатесу є Великобританія. Дуже часто мариновані яйця подають в англійських пабах, барах. Подавати такі яйця слід з гірчицею і хлібом з вершковим маслом. Приємного апетиту!

Ingredients

Яйця

12 шт.

Вода

1 л.

Сіль

3 ст. л.

Перець гострий

2 стручка

Цибуля

1 шт.

Лавровий лист

1 шт.

Чебрець

1 гіл.

Кмин

1 ч. л.

Preparation steps

01

У воду насипати 3 столові ложки солі, покласти одну гілочку чебрецю, цибулину, лавровий лист, гострі перці та чайну ложку кмину.

02

Яйця залити холодною водою.

03

Каструльку з маринадом і каструльку з яйцями поставити на вогонь, довести до кипіння і варити 10 хвилин на маленькому вогні.

04

Яйця викласти в холодну воду, а маринад залишити охолоджуватися.

05

Шкаралупу яєць надломати, постукавши чайною ложечкою, і скластись яйця в банку.

06

Залити охолодженим маринадом разом із прянощами і поставити в холодильник на два дні.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Мариновані яйця – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua