Маринад для курки - Image

Маринад для курки

Number of servings: 1Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ви любите запечену або підсмажену курочку? А ваші близькі? Пропонуємо вам спробувати рецепт маринаду для курки, який помітно покращить смакові якості страви. Що вже там, маринад не просто покращить страву, він зробить її пікантною, в міру гострою, з її смаком ніщо не зрівняється, а аромат рознесеться по всій окрузі. Особливо цей аромат порадує вас в холодну погоду, коли організм намагається зігрітися абсолютно від усього. Завдяки суміші перцю маринад буде гострий, немов лук Робін Гуда. Імбир подарує страві пікантності, а вашому організму - корисні речовини, поліпшить імунітет. Часник порадує організм вітамінами у холодну погоду, але і стане відмінним афродизіаком. Маринад може стати секретною зброєю для будь-якої господині. Насолоджуйтесь!

Ingredients for the recipe

Bavaria Ginger and Lime Non-Alcoholic Beer 0.33l
25.50 - 31.30

Bavaria Ginger and Lime Non-Alcoholic Beer 0.33l

330 ml

Ingredients

Bavaria Ginger and Lime Non-Alcoholic Beer 0.33l

1 ч. л.

Garlic

5 зуб.

Salad Sunflower Oil 500ml

5 ст. л.

KhMZ Sour Cream 20%

0,25 ст.

Spice Nutmeg Ground

0,5 ч. л.

Spice Pepper Mix

0,5 ч. л.

Packaged Green Peppers

0,5 ч. л.

Eco Turmeric 20g

0,5 ч. л.

Metro Chef Curry Spice 440g

1 ч. л.

John Top Lemon Dressing 230ml

50 мл.

Salt Egypt

1 ч. л.

Preparation steps

01

Корінь імбиру і часник натерти на дрібній тертці.

02

Додати олiю, сметану, суміш перців, паприку, мускатний горіх, карі, сіль, сік лимона. Добре перемішати.

03

Маринувати 1 годину.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min