Рулетики із скумбрії - Image

Рулетики із скумбрії

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Існує дуже багато різних рецептів приготування риби. Рулетики зі скумбрії - це щось незвичайне, але при цьому дуже смачне. Страва виходить досить ситна завдяки грибам, але в той же час вона корисна і не дуже важка для шлунка. Риба з такою смачною начинкою та ще й у соусі - відмінний варіант для будь-якого приводу. Нехай то сімейна чи романтична вечеря. Такі рулетики приємно порадують кожного, хто їх спробує. Адже в цій страві так багато інгредієнтів, які доповнюють один одного. Вони насичують страву своїм ароматом і смаком. Так що риба виходить дуже смачною, а сама страва - повноцінною. І робити до неї гарнір чи ні - справа кухаря.

Ingredients for the recipe

Mackerel
209.10

Mackerel

per 1 kg

Ingredients

Mackerel

6 шт.

Champignon

200 г.

Grana Padano 32% cheese

100 г.

Milk 2.5% 900g

400 мл.

Fresh Greens Mix 100g

30 г.

Iberica Garlic Cloves 100g

2 шт.

Young Onions

1 шт.

Marinade Kikkoman Teriyaki 250ml Netherlands

55 г.

Salt Egypt

за смаком

Spices Black Salt

за смаком

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

45 г.

Preparation steps

01

Рибу розморозити, зняти шкірку, розібрати на філе, прибрати великі кістки. Залити філе молоком. Дати постояти 20 хвилин. А в цей час зробити начинку. Цибулю дрібно порізати, часник пропустити через прес та відправити на розігріту сковорідку з двома столовими ложками оливкової олії. Смажити 3 хвилини.

02

Гриби натерти на великій тертці, додати в сковорідку. До них покласти ще 1 столову ложку соусу-маринаду, сіль, спеції. Обсмажити 5 хвилин. Дати вистигнути.

03

Петрушку дрібно нарізати, твердий сир натерти на дрібній тертушці. Змішати все з грибами. Начинка готова.

04

Злити молоко, рибку обсушити. Кожен шматочок посолити, додати спеції та побризкати соусом-маринадом по 1/2 чайної ложки, рівномірно розподілити.

05

Увімкнути духовку на 180°С. Зверху викласти начинку по 2 столові ложки на кожен шматочок. Звернути рулетики та зафіксувати зубочистками. Зверху трохи полити соусом. Викласти у форму, побризкати оливковою олією.

06

Поставити в духовку на 30 хвилин. Прикрасити за своїм бажанням та подати гарячими.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min