Печінка теріякі - Image

Печінка теріякі

Number of servings: 3Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Фанати японської кухні просто зобов’язані потішити себе ось цією неповторною стравою, яка за останній час стала шалено популярною. Ми сміливо можемо заявити, що японські кулінарні традиції в нас чудово адаптувалися. Для того, щоб оцінити екзотичний смак цього шедевру не обов’язково йти до японського ресторану, можна зекономити кошти та влаштувати невеличке свято вдома. Печінка теріякі – це м’яка, соковита страва, яка вирізняється незвичайним смаком. Завершує цей чудовий витвір японської кухні гарнір із рису та солодкого перцю. Чудовий варіант вечері для справжніх гурманів.

Ingredients for the recipe

Beef Liver
115.40 - 159.90

Beef Liver

per 1 kg

Ingredients

Beef Liver

450 г.

7 Flour 1kg

70 г.

Chong Soy Sauce 1l

80 мл.

Akvulya Still Water 2l

80 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

25 г.

Young Onions

1 шт.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Pripravka Sea Salt with Garlic and Onion 200g

за смаком

Steamed Rice

450 г.

Preparation steps

01

Нарізати печінку невеликими шматочками, обваляти в борошні. У великій мисці змішати соєвий соус, воду та цукор.

02

Дрібно порізати цибулю та обсмажити його на сковорідці. Туди ж додати печінку та, постійно помішуючи, обсмажити її до скоринки.

03

Перекласти печінку з цибулею на тарілку та накрити кришкою, щоб печінка залишалася гарячою.

04

В сковорідку залити заздалегідь підготовлений соус, довести до кипіння, після цього зменшити вогонь та варити ще близько 5 хвилин. Приправити перцем, часниковою сіллю, додати печінку з цибулею. Погріти кілька хвилин. Гарнірувати рисом, прикрасити шматочками солодкого перцю.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min