Курячий суп з диким рисом і плавленим сиром - Image

Курячий суп з диким рисом і плавленим сиром

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Курячі супи з додаванням сиру традиційно готують в країнах із суворою зимою, де не завадять додаткові калорії для збереження людиною тепла свого тіла. Крім твердого сиру в приготуванні супів використовуються плавлені сири - винахід швейцарських виробників молочної продукції, що став з початку ХХ-го століття знахідкою для кулінарів. У запропонованому рецепті використовується саме плавлений сир. Дикий рис, що використовується в цьому рецепті, потрібно зварити попередньо, а в курячий суп з сиром додати буквально за кілька хвилин до закінчення процесу приготування. З додаванням чорного дикого рису зміниться колір супу: він стане злегка фіолетовим і придбає легкий горіховий присмак.

Ingredients for the recipe

Pere Wild and Parboiled Rice Mix 800g
234.50

Pere Wild and Parboiled Rice Mix 800g

800 g

Ingredients

Pere Wild and Parboiled Rice Mix 800g

100 г.

Packed Onion from 3kg

0,5 шт.

Garlic

1 шт.

Food Studio Chicken Broth 500ml

300 мл.

Packed Potatoes

150 г.

Yagotynske For Coffee Ultra-pasteurized Milk 2% 900g

300 мл.

Top Grade Wheat Flour

40 г.

President Druzhba Processed Cheese 38% 70g

150 г.

Spice Black Pepper Ground

0,5 ч. л.

Salt Egypt

0,25 ч. л.

Parsley 70g

25 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

за смаком

Preparation steps

01

Відварити рис у підсоленій киплячій воді, до повної готовності. Окремо зварити куряче м'ясо, після чого викласти з каструлі на тарілку, остудити і нарізати шматочками.

02

Розігріти рослинну олію в каструлі, всипати подрібнену цибулю з часником, обсмажувати протягом 3 хвилин. Картоплю очистити і дрібно нарізати.

03

Влити в каструлю бульйон і додати нарізану картоплю. Довести суп до кипіння, зменшити вогонь, накрити зверху каструлю кришкою, варити протягом 5 хвилин, поки картопля не стане м'якою.

04

Окремо змішати молоко і борошно, потім додати суміш у суп. Варити так 5 хвилин, суп повинен трохи загуснути. Вимкнути вогонь, додати м'ясо, натертий плавлений сир, всипати рис, посолити і поперчити за смаком. Перемішати до розчинення сиру, при подачі посипати січеною петрушкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min