Курка під картопляною шубою - Image

Курка під картопляною шубою

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Напевно багатьох з нас цікавлять рецепти, де можна нашвидкоруч приготувати страву до домашнього вечері, але щоб при цьому вона було ситною і смачною. А бажано ще й корисною. Так, можливо занадто багато вимог, але ми зуміємо вам допомогти в такому питанні. Є чудовий рецепт курки з картоплею, який не змусить довго чекати ваших рідних, ковтаючи слинку. Ця страва чимось нагадує деруни, тільки з фаршем у вигляді курячого філе. Ось вам відразу і смачна, і ситна страва, яка не насищена химерними інгредієнтами. Смажити страву можна великим шматком, а перед подачею порізати. Або ж відразу зробити порційні шматочки.

Ingredients for the recipe

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
556.20

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

1 шт.

Packed Potatoes

5 шт.

Onion

1 шт.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Куряче філе помити, порізати на шматки. Додати мойонез і спеції. Перемішати.

02

Картоплю та цибулю почистити і натерти на терці. Додати яйце, сіль та перець.

03

На розігріту сковорідку викласти шар картопляного пюре, зверху викласти декілька шматочків філе. На філе знову викласти шар картопляного пюре.

04

Смажити з обох боків.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min