Курячі сердечки з соусом - Image

Курячі сердечки з соусом

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Курячі сердечка з соусом - це смачно і корисно, а рецепт приготування цієї страви неймовірно простий. Його добре використовувати в якості звичайного повсякденного обіду або вечері. Ситні курячі сердечка в делікатному соусі чудово поєднуються практично з будь-якими гарнірами, будь то: рис, гречка, картопляне пюре, макаронні вироби. Блюдо виходить по-справжньому ніжним, соковитим і ароматним. Важливо також витримати час тушкування, тоді курячі сердечка вийдуть дуже м'якими, а соус густим і насиченим.

Ingredients for the recipe

Chicken Heart
136.40

Chicken Heart

per 1 kg

Ingredients

Chicken Heart

500 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

100 г.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

100 г.

Vinnytsia Mustard 125g

0,5 ст. л.

Dziugas Parmesan Cheese 40%

30 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g

3 шт.

Preparation steps

01

Сердечки промити, прибрати плівки, і обсмажити на сковороді в олії на середньому вогні до готовності протягом 25 хвилин.

02

Додати до сердець порізані шампіньйони і обсмажити все разом ще хвилин 5.

03

Залити в обсмажені сердечки з грибами вершки і гірчицю. Посолити, поперчити за смаком і добре перемішати.

04

Блюдо тушкувати на середньому вогні під кришкою до загустіння соусу. В кінці додати дрібно натертий пармезан і прогрівати, поки сир не розплавиться.

05

Готову страву посипати зеленню і прикрасити помідорами черрі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min