
Куряче рагу з карі
Каррі - негласний король індійських спецій, без якого не обходиться практично жодна страва індійської кухні. У тих країнах Азії, де росте дерево каррі, при приготуванні м'ясних і овочевих страв використовують свіже листя цього дерева. Але по всьому світу поширення набула пряна суміш зі східних спецій. Суворої рецептури вона не має, але часто в неї входять куркума, коріандр, червоний перець, кумін, гвоздика, кориця, імбир, мускатний горіх і багато інших прянощів. Даному курячому рагу каррі додає особливу пікантність, а поєднання вершків з грибами робить смак страви ще більш багатим і насиченим.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
1 кг.
Beetroot
500 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Shallots 250g
4 шт.
Garlic
6 зубчиків
Cherry Tomato
200 г.
Parsley 70g
20 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Carmencita Curry 40g
1 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Homemade Butter
1 ст. л.
Food Studio Chicken Broth 500ml
200 мл.
Preparation steps
01
Курку розрізати на шматочки.
02
Розігріти вершкове і оливкове масло, насипати карі.
03
Обсмажити на сильному вогні шматочки курки до скоринки.
04
Дрібно нарізати гриби, цибулю і буряк. Коли курка обсмажилася, додати до неї цибулю і гриби, обсмажити 3 хвилини.
05
Додати буряк до курки і тушкувати 5 хвилин.
06
Додати нарізані скибочками помідори і дрібно нарізаний часник, тушкувати 5 хвилин.
07
Влити бульйон, тушкувати 5 хвилин.
08
Влити вершки, потримати 3 хвилини на вогні. Прикрасити зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores