Кукурудзяні оладки - Image

Кукурудзяні оладки

Number of servings: 3Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Любите оладки? Скориставшись запропонованим рецептом, Ви внесете різноманітність у свій раціон і порадуєте близьких кукурудзяними оладками. Тісто готується на основі кефіру. Використовуються звичні для традиційних оладок інгредієнти: пшеничне борошно, яйце, розпушувач. Особливість даного рецепту в тому, що в співвідношенні 1:1 із пшеничним борошном використовується кукурудзяна мука. Також у тісто додаються солодка консервована кукурудза і натертий на тертку пармезан. Свої смакові нотки додадуть мелений чилі і петрушка. Просто, незвично і смачно!

Ingredients

Борошно

200 г.

Розпушувач

1 ч. л.

Кукурудзяна крупа

200 г.

Мелений чилі

0,5 ч. л.

Пармезан

50 г.

Петрушка

0,5 пучка

Кефір

300 мл.

Яйця

1 шт.

Консервована кукурудза

400 г.

Майонез

50 г.

Лайм

1 шт.

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Пармезан натерти на тертці. З кукурудзи злити рідину. З лайма вичавити сік, зняти цедру, петрушку дрібно нарізати.

02

Змішати просіяне борошно, розпушувач, кукурудзяну крупу, чилі, пармезан і петрушку в мисці. Зробити заглиблення в центрі суміші і влити кефір і яйце. Перемішати до отримання однорідного тіста. Додати кукурудзу.

03

Розігріти сковороду з маслом. Виливати тісто порційно і смажити на середньому вогні по 2 хвилини з кожного боку.

04

Для соусу додати в майонез цедру і сік лайма.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Кукурудзяні оладки – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua