Котлети з нуту з морквою - Image

Котлети з нуту з морквою

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Нут - це жовтий горох, або як його ще називають - "турецький". Він дуже корисний і досить ситний. Котлети з нуту і моркви - дуже смачне і корисне блюдо. Це досить простий рецепт приготування легких і пікантних котлет з нуту. Можна готувати ці котлети про запас, заморожуючи їх у холодильнику, потім їх потрібно тільки розморозити і підсмажити, що займає зовсім небагато часу. Вони ідеальні для вегетаріанського харчування, для тих, хто сидить на дієті або воліє легкі страви для здоров'я і краси.

Ingredients

Нут

100 г.

Часник

1 зубчик

Морква

1 шт.

Чорний мелений перець

за смаком

Cіль

за смаком

Кунжут

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Горох нут замочити на ніч у холодній воді.

02

Вранці воду злити і перекласти нут в чашу для блендера і перебити його.

03

Моркву порізати невеликими кубиками. Часник очистити від лушпиння пропустити через прес.

04

Додати моркву і часник до нуту і знову перебити блендером до однорідного стану.

05

З отриманої маси сформувати котлети, обваляти їх в кунжуті і обсмажити на соняшниковій олії до готовності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Котлети з нуту з морквою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua