
Китайський омлет з грибами, шпинатом і часником
Для приготування "Китайського омлету з грибами, шпинатом і часником" використовується соєвий соус, який є традиційним інгредієнтом майже всіх страв китайської кухні. У китайських страв, завдяки використанню великого набору компонентів, як правило, складний смак і запах. Основні інгредієнти запропонованої страви: гриби, яйця, часник, соєвий соус, шпинат додають свої смакові нотки в загальний смак страви. Серед інгредієнтів "Китайського омлету" листовий овоч - шпинат. Корисність і цінність цього овоча незаперечна. Шпинат - багате джерело безлічі вітамінів, макро- і мікроелементів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
8 шт.
Oyster Mushrooms
250 г.
Garlic
1 зубчик
Metro Chef Frozen Spinach Leaves 2.5kg
150 г.
Food Studio Chicken Broth 500ml
60 мл.
Chong Soy Sauce 1l
1 ч. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
1 ч. л.
Preparation steps
01
Гриби крупно порізати. Часник дрібно порубати. Шпинат порвати на середні шматочки.
02
Розігріти олію на сковороді, на великому вогні. Вилити злегка збиті яйця і смажити 3 хвилини, відсуваючи за допомогою лопатки края омлету, щоб сира яєчна суміш витікала з середини і теж готувалася.
03
Акуратно згорнути края готового омлету до середини, зняти його зі сковороди і відкласти в сторону, зберігаючи теплим.
04
Зменшити вогонь до середнього і обсмажити на сковороді гриби і часник протягом 2 хвилин, помішуючи. Додати шпинат і готувати ще хвилину. Влити бульйон і соєвий соус, довести до кипіння. Додати суміш в омлет.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores