
Гусарська запіканка
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
1 кг.
Onion
1 шт.
Carrots
2 шт.
Tsar Khlib Creamy Bread 330g
3 шматочки
Eko Mushroom Soup
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Шматки м'яса натерти сіллю і залишити на 30 хвилин. Зняти філе з оселедця.
02
Дрібно порізати цибулю, моркву, оселедець, але не змішувати.
03
Підсмажити до золотистого кольору моркву і цибулю на олії.
04
З'єднати разом оселедець, пасеровку, яйце, хлібний м'якуш, додати сіль і перець. Добре перемішати.
05
На м'ясі зробити поздовжні розрізи через кожні 2 см.
06
У ці розрізи помістити начинку. На дно форми покласти овочі, які вам подобаються, і залити їх бульйоном.
07
Укласти зверху м'ясо і поставити на 50 хвилин в духовку при температурі 150°C. Після дістати м'ясо і обсмажити на олії.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)