
Хрусткий солоний і перчений французький тост
Тости - ідеальний ранковий варіант. Кращого сніданку на швидку руку не знайдеш. Простіше тостів на сніданок, напевно, тільки вівсянка. Смачний, хрусткий французький тост може стати незвичайним доповненням до будь-якого столу. Кількість солі і перцю кожен визначає по своєму смаку. Немає нічого простішого, ситного і смачного, ніж посмажений до золотистої скоринки хліб з яйцем. Хліб для приготування тостів краще брати вчорашній, можна навіть злегка підсохлий, так як шматочки хліба повинні ввібрати в себе молочно-яєчну суміш і не розвалитися. З тієї ж причини не треба різати хліб занадто тонко. Подавати хрусткі солоні і перчені французькі тости переважніше теплими з гострим кетчупом. Підійде і будь-який інший соус.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
Tsar Khlib Creamy Bread 330g
8 скибочок
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
3 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Eco Spring Onion 6g
1,5 ст. л.
Pripravka Exclusive Professional Dried Cilantro 15g
1,5 ст. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Salvest Ketchup 530g
за смаком
Preparation steps
01
У мисці збити яйця з сумішшю молока і вершків, перцем, сіллю, цибулею та кінзою.
02
Нагріти середню або велику сковороду на середньому вогні. На дно налити рослинне масло.
03
Хліб розрізати по діагоналі. Кожен трикутник хліба занурити в яєчну суміш і викласти на розпечену сковороду.
04
Обсмажити з кожного боку по 2-3 хвилини до хрусткої золотисто-коричневої скоринки. Викласти обсмажені тости на паперовий рушник і промокнути, щоб прибрати зайвий жир. Подавати з кетчупом або будь-яким іншим соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores