
Холодний лимонний суп
Холодний лимонний суп. Порятунок в спекотне літо. Насправді це – дуже смачний десерт, легкий і освіжаючий. У міру солодкуватий, з легкою кислинкою. Дуже ароматний і повітряний супчик кремоподібної консистенції. І готується дуже просто з мінімуму інгредієнтів. У каструлю з манною крупою, що вариться, можете додати терту цедру лимона, який залишиться після видавлювання з нього соку. Ласунам пропонується додати більшу кількість цукру. Прикрасити страву можете збитими з цукровою пудрою жирними вершками і гілочкою м'яти. Лимонну цедру, що залишилася, насипте поверх вершків. Ось такий незвичайний десерт зі звичайної манної каші.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
1 шт.
Terra Brand M Semolina 800g
2 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Змішати цукор, яєчний жовток, сік половини лимона. Збити міксером суміш до піни.
02
Налити в невелику каструлю 2 ст. води, поставити на вогонь, посолити, довести до кипіння. Додати в воду манну крупу, варити до повної готовності. Прибрати з вогню, дати час охолонути манній крупі, після чого обережно влити яєчну суміш, постійно помішуючи.
03
Поставити суп в холодильник на 2 години, при подачі розлити в тарілки, прикрасити шматочком лимона.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores