Хліб з бананом - Image

Хліб з бананом

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Чи пробували Ви банановий хліб? Ні? Тоді саме час приготувати цей ароматний хлібець. Banana bread більше схожий на пиріг: він солодкий, десертний, з бананом і горішками. Банани краще взяти дуже стиглі, з коричневими цятками на шкірці. Заодно утілізіруєте непридатний в їжу фрукт. Вони будуть легко розминатися і змішаються з тістом до однорідної маси. Розминати банани можна виделкою або за допомогою блендера. В останньому випадку тісто буде більш рідким. Після духовки дати хлібу дійти на столі. Якщо наріжете його гарячим, Вам може здатися, що він недопечений. Насправді це не так: хліб повинен бути злегка вологим всередині.

Ingredients

Борошно твердих сортів

225 г.

Розпушувач

1 ч. л.

Яйця

2 шт.

Вершкове масло

75 г.

Цукор

100 г.

Горіхи волоські

50 г.

Банани

4 шт.

Preparation steps

01

Збити вершкове масло з цукром, додати яйця і продовжувати збивати. Додати розпушувач. Просіяти туди борошно, замісити тісто.

02

Додати пюре з бананів і подрібнені горіхи. Ретельно перемішати.

03

З отриманого тiста сформувати комок у формі батона і викласти на деко з папером для випікання (або у форму для хліба).

04

Випікати в духовці протягом приблизно 50 хвилин при температурі 180°C. Охолодити і подавати до столу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min