Халва домашня по-вірменськи - Image

Халва домашня по-вірменськи

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Ви теж любите халву? Тепер готуйте улюблені ласощі вдома. Рецепт неймовірно простий. Однак будьте уважні: борошно має властивість швидко згоряти. Додаючи в борошно цукровий сироп, помішуйте отриману масу до зникнення грудочок. Не бійтеся експериментувати, додайте на сковороду в суміш шматочки горішків (арахіс або волоські) і трохи меду. Або масу, що охолола, викласти на харчову плівку, розрівняти, щоб вийшов прямокутник, розкласти шматочки горіхів по всій поверхні і згорнути халву в рулет. Півгодини і на Вашому столі смачна халва по-вірменськи. Справжнє свято для ласунів. Зберігатися така халва може два дні при кімнатній температурі.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

1 кг.

Homemade Butter

200 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 г.

Akvulya Still Water 2l

50 г.

Preparation steps

01

Борошно висипати на сковороду, додати заздалегідь розтоплене вершкове масло.

02

Поставити на вогонь, змішувати поки маса не стане розсипчастою золотистого кольору. Додати в сковороду цукор і окріп, постійно змішувати до отримання однорідної маси.

03

Отриману масу викласти у форму, остудити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min