Яловичина з лимонним соусом - Image

Яловичина з лимонним соусом

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Спробувавши хоч раз яловичину з лимонним соусом ви опинитеся під сильним враженням і будете приємно здивовані тим, яким смачним може бути м'ясо. Здавалося б, звичайне поєднання продуктів - і такий чудовий смак. Весь секрет у лимоні. Саме він - головний "винуватець" незвичайного смаку м'яса в рецепті. Ми звикли використовувати екзотичний фрукт у салатах, у випічці, але поєднання лимона з м'ясними продуктами вийшло просто ідеальним! Яловичина з лимонною заправкою допоможе в цьому переконатися і дасть можливість насолодитися бездоганним смаком і ніжним ароматом страви. Саме запах лимона, за версією американських учених, здатний підвищити настрій.

Ingredients for the recipe

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
205.08

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

per 1 kg

Ingredients

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

300 г.

Onion

1 шт.

Lemon

1 шт.

Dr. Oetker Corn Starch 30g

4 ст. л.

Garlic

2 зуб.

Chong Soy Sauce 1l

2 ст. л.

Akvulya Still Water 2l

40 мл.

Eco Allspice 20g

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо нарізати невеликими смужками. Насипати в миску 3 cт. л. крохмалю і обваляти в ньому м'ясо.

02

Налити в сковороду 1 ст. л. рослинної олії і обсмажити м'ясо. Займе це 5 хвилин. Викласти готове м'ясо в миску.

03

Очистити цибулю і часник. Порізати: цибулю дрібно, а часник крупно. Обсмажити в олії, де готувалося м'ясо.

04

М'ясо покласти назад у сковорідку. Поперчити. Додати цедру лимона і соєвий соус.

05

Крохмаль 1 ст. л. розвести в 50 мл. води. Акуратно перемішати, розбиваючи грудочки і влити до м'яса. Тушкувати 5 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min