Гарячий свєкольнік - Image

Гарячий свєкольнік

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Гарячий свєкольнік - прекрасна альтернатива борщу. Гарячі страви обов'язкові для повноцінного обіду, і ароматний борщ прекрасно для цього підходить. Гарячий свєкольнік один з найбільш корисних рецептів супу, особливо в вегетаріанському варіанті. При ряді захворювань обміну речовин, при дієті для схуднення дуже рекомендується рецепт свєкольніка гарячого з овочами. Приготувати його не складе особливих труднощів, головне - мати необхідні продукти. А до столу для свеєкольніка гарячого подають пампушки з часником. Заправляють гарячий свєкольнік, як і всі супи з буряка, сметаною.

Ingredients for the recipe

Beetroot
8.90 - 15.00

Beetroot

per 1 kg

Ingredients

Beetroot

2 шт.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Carrots

1 шт.

Pink Tomato in Packing

2 шт.

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Bay Leaf

2 шт.

Salt Egypt

за смаком

Akvulya Still Water 2l

3,5 л.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

за смаком

Preparation steps

01

Буряк почистити, розрізати на кілька частин і покласти в каструлю. Залити 2 літри води. Поставити на вогонь і варити до готовності буряка. Буряковий відвар не виливати (він ще стане в нагоді).

02

Остиглий буряк натерти на крупній тертці.

03

Дрібно нарізати цибулю і моркву і обсмажити до м'якості на соняшниковій олії.

04

Очистити помідори від шкірки і натерти на крупній тертці.

05

У глибоку каструлю налити буряковий відвар і ще приблизно півтора літра води. Туди ж додати натертий буряк і смажені цибулю та моркву. Далі кинути лавровий лист, зелень і сіль за смаком. Поставити каструлю на повільний вогонь, накрити кришкою і настоювати ще 20 хвилин.

06

Подавати до столу в гарячому вигляді.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min