Гарячий масляний ром зі спеціями - Image

Гарячий масляний ром зі спеціями

Number of servings: 1Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ром часто використовується для створення делікатесних десертів і кондитерських виробів. Для приготування коктейлів в основному використовується світлий ром, зі слабким смаком і тонким ароматом. Ром є міцним спиртним напоєм, який створюють шляхом перегонки цукрового очерету і бродіння. До складу рома входять мінеральні речовини, а також глюкоза, декстрин і мальтоза. Цей напій справляє позитивний вплив на травний процес, допомагає зняти втому, а в холодні дні ефективно зігріває. Кориця, гвоздика, цедра, мускатний горіх не тільки допомагають зробити смак напою оригінальніше, але й надають неповторний аромат.

Ingredients

Цукор коричневий

1 ч. л.

Цедра лимонна

0,25 ч. л.

Кориця мелена

за смаком

Гвоздика мелена

за смаком

Горіх мускатний мелений

за смаком

Ром білий

50 мл.

Вода

за смаком

Масло вершкове

1 ч. л.

Preparation steps

01

Стакан для майбутнього напою ополоснути окропом, для того, щоб він встиг нагрітися.

02

Покласти в стакан цукор, корицю, цедру, гвоздику, мускатний горіх.

03

Залити в стакан ром і за смаком гарячу воду.

04

Зверху викласти шматочок вершкового масла. Подавати відразу ж.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min