
Гаспачо із буряком і печеним перцем
Можна сказати, що наша національна кухня не така багата на перші страви. Звичайно, існують варіанти, але все ж іноді хочеться спробувати і щось більш незвичайне і цікаве. Таке, як, наприклад, гаспачо. Це традиційна перша страва іспанської кухні. Її особливість у тому, що подають гаспачо холодним, а також те, що хоча ця страва і відноситься до перших, все одно вона досить густа. До того ж, овочі в гаспачо практичні сирі. Їх не варять, а просто ошпарюють або злегка підрум'янюють. Така незвичайна страва викличе інтерес навіть у найвимогливіших любителів поїсти. Ви можете додати зелень або ж сметанку за смаком.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Packaged Green Peppers
1 шт.
Beetroot
1 шт.
Onion
1 шт.
Garlic
1 зубчик
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
2-4 ст.л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Preparation steps
01
Буряк відварити. Почистити.
02
Цибулю, часник почистити.
03
Перець запекти з усіх боків, покласти в целофановий кульок, залишити холонути до теплого. Шкірку зняти.
04
Поки печеться перець, обшпарити помідори, очистити від шкірки. Нарізати всі підготовлені овочі і скласти в блендер.
05
Посолити, додати трохи цукру, полити оливковою олією (приблизно 3 ст. л.) і все ретельно перемолоти.
06
Спробувати на смак і додати сіль, цукор або оцет. Поставити в холодильник настоюватися на кілька годин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores