Смажена картопля в гірчиці, часнику і орегано - Image

Смажена картопля в гірчиці, часнику і орегано

Number of servings: 10Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Не дивлячись на те, що страва називається "смажена картопля", все ж її потрібно за цим рецептом запікати. Це теж добре, оскільки страви, приготовлені в духовці, зберігають більшу кількість корисних речовин, ніж, наприклад, смажені. Картопля після запікання має дивну корочку, яка тут же сподобається всім, хто тільки спробує вашу страву. Крім того, ця страва багата на вітаміни не дивлячись на те, що в ній так мало інгредієнтів. Часник, як відомо, перший помічник при простудних захворюваннях. Але мало хто знає, що часник - це хороший афродизіак, не дивлячись на його різкий запах. Орегано ж - це хороша приправа до такого роду страв.

Ingredients

Гірчиця діжонська

0,5 ст.

Олія оливкова

2 ст. л.

Масло вершкове

2 ст. л.

Часник

3 шт.

Сік лимонний

2 ст. л.

Орегано

1 ст. л.

Цедра лимонна

1 ч. л.

Сіль

1 ч. л.

Картопля

1,5 кг.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 220°С. Два деко змастити олією.

02

У мисці змішати гірчицю, оливкову олію і вершкове масло, лимонний сік вилити, додати нарізаний часник, орегано, цедру і сіль. Перемішати всі інгредіенти. Додати нарізану картоплю, посипати перцем, ретельно перемішати і натерти картоплю сумішшю.

03

Викласти картоплю на деко, розподілити по поверхні. Готувати протягом 20 хвилин, після перемішати, готувати ще 25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min