
Паштет французький із печінки (в мультиварці)
Для приготування паштету з печінки вам підійде будь-яка печінка, чи то буде куряча або свинна - справа ваша. Найбільший плюс цього рецепту в тому, що страва готується в мультиварці. Це, по-перше, набагато корисніше, тому що мультиварка зберігає всі корисні компоненти кожного інгредієнта. По-друге, заощаджує ваш час тим, що приготувати сам рідкий фарш можна за короткий час, до того ж поки паштет готується в мультиварці, ви можете приготувати грінки до нього або ж просто відпочити. Особливий смак і аромат додає паштету часник і мускатний горіх. Вершки ж роблять його більш ніжним на смак, ну а яйця - більш ситним.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pork Liver
700 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Homemade Butter
100 г.
Garlic
1 зубчик
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
300 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Spice Nutmeg Ground
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Печінку очистити від плівок і жилок, нарізати шматочками. Додати масло. Подрібнити масу блендером або пропустити через м'ясорубку. Цибулю нарізати, додати часник, яйця і подрібнити блендером в кашу. З'єднати подрібнену печінку, цибулю, яйця, часник, вершки, сіль, перець за смаком, мелений мускатний горіх. Обережно перемішати рідкий фарш.
02
Форму мультиварки вистелити промасленим папером. Зверху викласти рідку масу.
03
Готувати паштет із печінки в мультиварці на режимі "випічка" 60 хвилин. Паштету дати постояти в мультиварці 20 хвилин (для того, щоб він тримав форму).За допомогою контейнера для варіння на пару обережно вийняти паштет з чаші мультиварки. Перевернути готовий паштет із печінки на блюдо і прикрасити зеленню.
04
Паштет із печінки можна обережно нарізати на шматочки, а можна намазати на бутерброд.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores